Header Ads

Dua Lipa ne video-promovimin e sezonit te ri te Patrizia PepeDua Lipa eshte imazhi i ri i Patrizia Pepe, e teksa posterat e saj tashme po shfaqen ne revista, ne fasadat e ndertesave apo ne qendrat tregtare kudo ne Europe, Dua ka realizuar dhe nje videokenge per kete fushate. Titullohet "Bang Bang" (version i kenges me te njejtin titull te Nancy Sinatra) dhe eshte HOT! 


No comments

Powered by Blogger.